vouwgordijn

Vouwgordijnen uit Strijen

Vouwgordijnen zijn er voor iedereen en voor ieder raamtype. Suf zijn ze allang niet meer en kunnen uw interieur juist een boost geven. Of u nu een klassieke stijl hebt of juist een hele moderne, met een vouwgordijn geeft u uw woning net wat extra sfeer.


Raambekleding op maat

Tegenwoordig kunnen we alles zelf samenstellen en onze idee├źn combineren met bestaande ontwerpen. Dit is natuurlijk ook mogelijk met vouwgordijnen. Door verschillende toepassingen zelf te bepalen hebt u een gepersonaliseerd exemplaar voor uw raam hangen. Deze toepassingen zijn onder andere:


 • Kleur: gaat u voor een neutrale kleur of juist een opvallende?
 • Materiaal: wilt u een blinderende stof of een transparante?
 • Maat: welk raamtype u ook hebt, wij maken het op maat.
 • Afwerkingen: wilt u extra baleinen, een volant of koord?

 • Geschikt voor elk raamtype

  De gordijnen die we aanbieden en die u zelf kunt samenstellen zijn geschikt voor elk raamtype. Een draairaam, kiepraam, hoog raam of juist een klein raam, allemaal kunnen ze worden voorzien van raamdecoratie. Dit zorgt niet alleen voor de filtering van het zonlicht, maar biedt u ook verzorgde en netjes uitziende ramen.


  Persoonlijk gesprek

  We willen u graag uitnodigen om langs te komen in onze showroom in Strijen voor een persoonlijk gesprek. Samen kunnen we uw wensen voor uw vouwgordijnen samenstellen. Zien we u snel?